Iskustvo korištenja intenskin

Poštovani, u svojoj recenziji želim podijeliti svoje osobno iskustvo korištenja kreme protiv starenja intenskin. Imam 32 godine i nikad se zapravo nisam pobrinuo za svoju kožu. Da, s vremena na vrijeme radila sam razne maske i koristila jeftine kreme, ali nikada nisam išla u toplice i nisam radila ozbiljnije zahvate. Kao rezultat, imam uočljive vrećice ispod očiju, počinju se pojavljivati prve ozbiljne bore, koža mi izgleda blijedo i ne baš zdravo.

Iskustvo sa intenskin Emily iz Münchena

Fotografija kreme Intenskin pri ruci iz recenzije Emily iz Münchena

Razlog za razmišljanje o odlasku i pomlađivanju bilo je vjenčanje moje najbolje prijateljice, nedavno je napunila 33 godine, ali izgleda sasvim u redu, mlađa je od svoje dobi 7-10 godina. Nakon proslave, ostavljen sam s njom, podijelio sam svoje strahove u vezi s mojim godinama: godine prolaze, a ja sam i dalje usamljen. A s godinama postaje teže pronaći dostojnog muškarca, pogotovo ako se ne brinete o sebi.

Prijatelj se samo nasmijao mojim osjećajima, rekavši da ću sigurno upoznati svog jedinog muškarca. No, primijetivši da sam jako zabrinuta, preporučila mi je kremu intenskin. Prema njezinim riječima, zahvaljujući intenskin uspijeva izgledati poput djevojke i održavati mladost, unatoč brojevima u putovnici.

Naravno, nisam joj vjerovao na riječ i odlučio sam saznati više o ovom čudotvornom lijeku. Preturajući po Internetu, pročitao sam puno pohvalnih kritika o upotrebi intenskin, zajedno sa savjetima za kupnju kreme na službenim web stranicama - pa je, kažu, mnogo jeftinije i ne postoji vjerojatnost da ćete dobiti lažni. Nakon par dana razmišljanja, otišao sam na stranicu i dao narudžbu. Tjedan dana kasnije, paket s kremom stigao je u poštu, gdje sam ga i uzeo.

Paket s kremom sadržavao je i detaljne upute o načinu korištenja proizvoda. Slijedio sam smjernice iz priručnika i kremu sam počeo nanositi dva puta dnevno, ujutro i navečer, nakon uklanjanja šminke i korištenja tonika za čišćenje.

Učinak korištenja kreme

Rezultat korištenja kreme Intenskin, iskustvo Emily iz Münchena

Tjedan dana kasnije primijetio sam prvi efekt - pore su se osjetno suzile, nestali su sitni prištići i upale, boja kože postala je zdravija i ujednačenija.

Inspiriran, nastavio sam koristiti proizvod. Tada sam počeo primjećivati kako vrećice ispod očiju postupno nestaju, a oponašaju se bore i polako nestaju. Koža se osjeća nategnutijom i elastičnijom na dodir.

Ubrzo su oni oko mene počeli primjećivati da sam postala ljepša, komplimenti od kolega počeli su se slijevati na posao, a moji su prijatelji počeli sumnjati da sam radila plastičnu operaciju ili sam pribjegla nekakvim injekcijama ljepote.

Kremu koristim već 3 mjeseca i mogu reći da opravdava svoje ime sto posto, koža se stvarno pomlađuje i za par mjeseci korištenja možete izgubiti nekoliko godina.

Nedavno sam upoznao jednog mladića i započeli smo vezu. Preplavljuje me poklonima i riječima ljubavi, a s osmijehom se prisjećam svoje prijateljice da mi je savjetovala intenskin kremu. Lijek mogu preporučiti bilo kojoj ženi koja se želi podsjetiti da dob u putovnici ne određuje naš život, ali možete izgledati mlado i svježe u bilo kojoj dobi!