Upute za korištenje intenskin

Obnova kože lica glavna je svrha inovativne kreme protiv bora intenskin, ali kako biste maksimalizirali učinak primjene, slijedite upute navedene u uputama.

Upute za uporabu kreme intenskin

Upute za uporabu kreme protiv bora Intenskin

U korištenju alata nema ništa komplicirano, uz svaki paket alata priložen je detaljan vodič, ali u informativne svrhe pružamo i upute u elektroničkom obliku.

Kako koristiti intenskin kremu

  1. Uklonite šminku i očistite površinu lica pamučnom podlogom i sredstvom za čišćenje ili tonikom.
  2. Nanesite malu količinu kreme na površinu kože i nježno trljajte vrhovima prstiju dok se potpuno ne upije.
  3. Nanesite kremu svakodnevno, ujutro i navečer, za brz primjetni učinak. Također koristite više kreme tijekom zime da zaštitite kožu od hladnog zraka i ozeblina.

Jedinstvena složena formula kreme omogućuje joj upotrebu kao proizvod za njegu i tijekom dana i navečer, bez potrebe za korištenjem proizvoda za njegu trećih strana. A zahvaljujući svojoj laganoj strukturi, krema se brzo upija i ne ostavlja masne tragove čak i ako se nađe na odjeći.

Indikacije za uporabu

Obratite pažnju na simptome preranog starenja:

  • Pojava finih bora oko kutova očiju i usta
  • Prorjeđivanje epiderme, gubitak čvrstoće
  • Pojava pigmentiranih područja kože
  • Odgođeno zacjeljivanje kožnih lezija
  • Deformacija bistre konture lica, opuštenost i opuštenost kože

Ako se pojavi bilo koji od ovih znakova, potrebno je pribjeći pomoći regenerativnog lijeka intenskin za obnavljanje kože i zaštitu od preranog starenja u budućnosti.

Kontraindikacije

Tijekom kliničkih ispitivanja, kontrolna skupina nije pronašla kontraindikacije za uporabu kreme. Međutim, ne preporučuje se upotreba proizvoda ako ste alergični na jedan ili više sastojaka kreme. U tom slučaju trebate se obratiti kozmetičarki u Hrvatskoj za savjet. Proizvod također nema nuspojava, zahvaljujući svojoj prirodnoj formuli.