Recenzije intenskin

 • Damir
  Moja je supruga tražila da na web mjestu naruči intenskin, pročitala je na nekom forumu da je to vrlo dobar proizvod za njegu i pomlađivanje. Pa, naručio sam nekoliko paketa odjednom, samo na web mjestu je bio veliki popust. pedeset%. Koristi ga nekoliko dana, osjetno se osvježio, lice već sja.
  intenskin
 • Tena
  Kremu intenskin koristim već dva mjeseca i jednostavno je ne mogu zasititi. Krema savršeno njeguje kožu, ubija tragove umora i krugove ispod očiju. Ali što je najvažnije, zahvaljujući kremi, bore se stvarno izravnavaju, a kontura lica je također savršeno zategnuta. Kremu sam kupila na poklon svim prijateljima i sebi i majci, po 2 pakiranja.
  intenskin
 • Martina
  Ovu kremu savjetovala mi je kolegica na poslu, prema njezinim riječima, to je najbolji proizvod za njegu, ne djeluje ništa lošije od postupaka u kozmetičkim salonima. intenskin koristim tek tjedan dana, mogu reći da je koža zaista svježija, boja zdravija, a pore sužene, a bore sve manje uočljive.
  intenskin
 • Tena
  Već dugo koristim intenskin za bore, izvrstan alat. Dobro osvježava lice, a bore s mrljama nestaju. Ako ga redovito koristite, možete izgledati 10 godina mlađe bez ikakvih beauty postupaka, koji su nedavno postali moderni. Ne vjerujem joj, ali krema ima prirodan sastav, što znači da definitivno neće naštetiti.
  intenskin
 • Dora
  Kći mi je dala Intenskin za odmor. Kaže da je novi proizvod dobar i za njegu i za bore odmah. Dva tjedna mažem, gledam i zaista - lice mi je svježije, a bore se više ne vide. I dalje ću ga koristiti!
  intenskin
Ocjena intenskin
4.3
9