Kupiti krema intenskin u Bolu

Regeneracija kože lica

Krema intenskin
598Kn299Kn
4.39

Kupiti intenskin

50% Popust

Kako kupiti u Bolu prirodnu kremu protiv bora intenskin

Na našoj službenoj web stranici možete izvršiti narudžbu za inovativnu kremu intenskin s popustom od 50%! Zadržite svoju mladolikost i borite se protiv bora, vratite koži čvrstoću i sjaj zahvaljujući snažnom djelovanju intenskin. Ispunite upitnik na portalu, navedite svoj telefonski broj i ime u obrascu za narudžbu za one koji žele naručiti kremu po povoljnoj cijeni 299Kn. Nakon popunjavanja prijave, upravitelj će vas pozvati na konzultacije. Pretplata na web mjestu nije potrebna, plaćanje dostave nakon primitka paketa od kurira ili poštom u pošti ili osobno kod kurira.

Gdje mogu kupiti u Bolu intenskin

Regeneracija kože lica moguća je ako nanesete prirodnu kremu protiv bora intenskin, brzo pomlađivanje kože lica i nestanak bora dolazi zahvaljujući jedinstvenoj formuli proizvoda. Za mogućnost kupnje proizvoda za regeneraciju kože lica:

 • Ispunite telefonski broj i ime u obrascu za prijavu na službenim web stranicama tvrtke u obrascu na web mjestu.
 • Naš će vas menadžer nazvati ubrzo nakon popunjavanja upitnika kako biste odgovorili na sva vaša zanimljiva pitanja i izvršili narudžbu te odgovorili na vaša pitanja.
 • Možete dogovoriti dostavu poštom ili kurirom, odrediti točan trošak dostave telefonom.

Kupite intenskin u Bolu po najboljoj cijeni uz popust od 50%!

Zahvaljujući promociji, cijena prirodne kreme za regeneraciju kože lica bit će samo 299Kn, imajte vremena za narudžbu prije isteka ponude. Paket plaćate tek nakon primanja robe u ruke kurira ili poštom u pošti ili od kurira. Kvalitetna njega i obnavljanje kože lica zajamčeni su redovnom uporabom ovog inovativnog proizvoda!

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti intenskin

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti intenskin

intenskin u Bazenuintenskin u Zagrebu
intenskin u Dubrovnikuintenskin u Rijeci
intenskin u Splituintenskin u Zadru
intenskin u Osijekuintenskin u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije korisnika intenskin u Bolu

 • Damir
  Moja je supruga tražila da na web mjestu naruči intenskin, pročitala je na nekom forumu da je to vrlo dobar proizvod za njegu i pomlađivanje. Pa, naručio sam nekoliko paketa odjednom, samo na web mjestu je bio veliki popust. pedeset%. Koristi ga nekoliko dana, osjetno se osvježio, lice već sja.
  intenskin
 • Tena
  Kremu intenskin koristim već dva mjeseca i jednostavno je ne mogu zasititi. Krema savršeno njeguje kožu, ubija tragove umora i krugove ispod očiju. Ali što je najvažnije, zahvaljujući kremi, bore se stvarno izravnavaju, a kontura lica je također savršeno zategnuta. Kremu sam kupila na poklon svim prijateljima i sebi i majci, po 2 pakiranja.
  intenskin